Samarbejdet med BASE Erhverv as kan kun betegnes som super-godt!

DLG Østjylland

Tina Thorvil Pedersen, sekretær i DLG Østjylland, der har opført en ny "Land & Fritid" forretning ved grovvare-virksomheden, har som sekretær på DLG’s kontor fulgt projektet fra idéfase til det færdige resultat, og herunder deltaget i alle byggemøder.

Hun siger: -Samarbejdet med BASE Erhverv as kan jeg kun betegne som super-godt! Jeg har simpelthen intet at sætte en finger på! De har for det første – fra den første dag været her med åbne arme og en utrolig service. Vi havde nogle idéer til hvordan "Land & Fritid" forretningen skulle se ud, og BASE Erhverv as var god til både at bakke op om idéerne, men samtidig også til at komme med andre gode idéer, baseret på deres erfaringer. Og vi har på det groveste brugt deres viden til at opnå det absolut bedste resultat.

-BASE Erhverv as tænkte ikke bare på at bygge, nej – de engagerede sig også i hvordan driften bagefter kunne optimeres. Jeg kan også huske, at vi ændrede vore planer på baggrund af flere af deres idéer – simpelthen fordi vi godt kunne se, at de havde ret; vore egne idéer ville aldrig kunne hænge sammen, siger Tina Thorvil Pedersen.

-Og den menneskelige kontakt, vi har haft med projektleder Kurt Kjersgaard Hansen, BASE Erhverv as, har været helt ekstrem. Vi har jo kunnet ringe når som helst – og også efter åbningen af butikken. Også ved gennem-eftersyn af projektet har de bakket 100 % op. Der har absolut intet været at pege fingre ad. Intet!

-Det var næsten som at få en ekstra familie i den periode, vi byggede "Land & Fritid". Da byggeriet sluttede, følte vi faktisk, at vi næsten var nødsaget til at bygge noget mere, for vi havde altså bare et fantastisk samarbejde. Og i dag synes jeg, butikken er super – fin. Lokalerne er dejlige at være i, og atmosfæren er bare rigtig god… det er simpelthen bare et dejligt byggeri, siger Tina Thorvil Pedersen.

-Jeg vil gerne på det varmeste anbefale BASE Erhverv as. Og alle er velkommen til at se bygningen. I samarbejdet var vi i øvrigt også ud at se – og røre ved – andre bygninger. Det var hårdt, men det var et godt projekt. Og vi kom helt i mål, absolut… - siger Tina Thorvil Pedersen, DLG Østjylland, Hedensted.


Tina Thorvil Pedersen,
DLG Østjylland


Tilbage til kunderne siger