JAFI, Viborg

Skydebaner for JAFI i Viborg

For JAFI i Viborg har vi bygget 2 stk. topmoderne underjordiske 100 meter skydebaner til indskydning af rifler. Bygherren ønskede et usynligt erhvervsbyggeri med støjdæmpning, så naboer ikke generes af den daglige brug.
Derfor er der udført markant støjreducerende foranstaltninger, testet ved aflevering, og resultatet er bestemt godkendt.

Erhvervsbyggeriet omfatter etablering af skydekælder på 16 kvm, 2 stk. Ø1000 skydebaner i 100 meters længde, og kuglefang.
Alt er udført under jorden, og det eneste der kommer op af jorden, er ventilation og trappeskaktens værn. BASE Erhverv A/S har leveret et nøglefærdigt projekt, hvor skydebaneteknik og personsikkerhed også har været en del af pakken.

Hovedentreprise projektet er den anden underjordiske skydebane, som vi har udført, og vi mener bestemt, at vi nu er specialister på området.

 

Fakta om projektet

Bygherre: JAFI - Jagt, fiskeri og outdoor
Entrepriseform: Hovedentreprise
Byggeår: 2016
Arkitekt: BASE Erhverv as
Ingeniør: Viborg Ingeniørerne
Vi valgte BASE Erhverv til at anlægge underjordisk skydebane, fordi det giver tryghed og sikkerhed med et firma, der har prøvet det før. Og det hele virker bare - det er simpelthen upåklageligt.Og... Læs mere
Udskriv  

Kurt Kjersgaard Hansen