Confac, administration, Randers

BASE Erhverv A/S har i Partnering udført en ny produktionshal, med en frihøjde på 8 m, og administration i tre etager for Confac A/S, i Randers. Udvidelsen af Confac A/S' produktionsfaciliteter har øget betonelementfabrikkens produktionskapacitet til det dobbelte. I forlængelse af opførelsen af produktionshallen, udvidede Confac også med administration, tegnestue, velfærdsforanstaltninger og et længe manglet præsentabelt indgangsområde til administrationsdelen. Bygningen er opført i betonelementer, glas- alupartier, stålpladetag med efterfølgende isolering og tagpapdækning. Aflevering er sket tidligere end aftalt. Det er tredje gang BASE Erhverv opfører et byggeri for Confac A/S.

Der er i arkitekturen taget højde for, at bygherre har ønsket, et godt udsyn og gode lysforhold både i administration og velfærdsområder. Bygherre har ønsket at administrationsbygningen er så integreret som
muligt med produktionsfaciliteterne, således gæster kan se, at det er en produktionsbygning de ankommer
til.

Størrelse ca. 1.300 kvm fordelt på 3 plan

Plan 0: Indgang, showroom, toiletter, ventilations- og depotrum.

Plan 1: Omklædnings faciliteter, vaskeri, teknikrum

Plan 2: Storrumskontor med tilhørende udvendig altan.

For at opnå tilstrækkelig etagehøjde i forhold til at skulle ramme eksisterende plan 2 er bygningens plan 0 og tilhørende forområde sænket ca. en meter under terræn.

Bygningen er opført af betonelementer, glas- alupartier, stålpladetag med efterfølgende isolering og tagpapdækning.

Opgaven er udført i en partnering/hovedentreprise og Confac har naturligvis selv forestået elementleverance og elementmontage.

 

Fakta om projektet

Bygherre: CONFAC A/S
Entrepriseform: Partnering
Etageareal: 1.300
Byggeår: 2018
Arkitekt: Jørgen Frandsens Tegnestue ApS
Ingeniør: Norconsult
Udskriv  

Kurt Kjersgaard Hansen