Vand & Teknik, Højbjerg

For ejendomsselskabet Michael Drewsensvej A/S v/ Poul Spliid Pedersen i Højbjerg ved Århus har BASE Erhverv A/S opført et erhvervsbyggeri med kontorhus i to etager med virksomheden Vand & Teknik A/S som lejer. Vand & Teknik A/S manglede som følge af ekspansion større og nye lokaler til administrationen. Kontorarealet er nu udvidet væsentligt, og er samtidig kommet lidt tættere på produktionshallerne på samme adresse.

I forbindelse med byggeriet er gamle, åbne siloer og olietanke fjernet. Forurenet jord er udskiftet, og der er udført pælefundering. Udenomsarealet er tilpasset eksisterende forhold, og administrationen har en fantastisk flot udsigt mod øst fra kantine, møderum og et par kontorer.
Byggeriet er udført i betonelementer, og facaden er beklædt i alucobond. Administrationen er opført i to etager, som indeholder åben reception og hal, kontorer, prøveværksted, køkken/kantine, mødelokaler og toiletfaciliteter. Kontorerne fremstår meget lyse grundet glasvægge, store vinduesbånd og partier suppleret med ovenlys over den åbne indvendige trappe.
 

Fakta om projektet

Bygherre: Ejendomsselskabet Michael Drewsensvej A/S
Entrepriseform: Totalentreprise
Etageareal: 700
Byggeår: 2011
Arkitekt: Ginnerup Arkitekter, Horsens
Ingeniør: Tri-consult, Viby J.
Udskriv  

Kurt Kjersgaard Hansen