Østjysk Våbenhandel, Hedensted

Erhvervsbyggeriet er udført i mørke betonelementer med lang vandrette vinduesbånd og store glaspartier fra gulv til loft. Logo-grafik af flyvende fasan er et dekorativt element på en markant solskærm foran indgangs facaden, som vil få en ikonisk værdi for bygningen og dens indhold - og bliver et pejlemærke for forretningens kunder og forbipasserende på E45.
Det nye domicil fremstår med et klart og let genkendeligt formsprog, der hurtigt kan aflæses fra motorvejen.
I facaden på 120 meter mod motorvejen indbygges en lang vandret lys ramme omkring vindues-båndene på 1. sal - et karakterskabende element, der giver associationer om et geværløbs lange slanke form.
Jagtcentrets 8.700 etagemeter er i stueplan indrettet med ca. 2.500 m2 butiksareal, ca. 1.500 m2 lager samt administration og våbenværksteder. På 1. sal er der indrettet kontorer, konference- og velfærds faciliteter - og der er indgået lejeaftaler med Jelling Jagtrejser, Erling Mørch konservator og Labrador Cargo, alle virksomheder med relation til jagt og "outdoor" aktiviteter. I kælderen er der etableret tre underjordiske skydebaner, bl.a. til indskydning af rifler.

Bygherren siger:

"BASE Erhverv har gjort et fantastisk stykke arbejde, og samarbejdet har været helt uovertruffet - kan ikke gøres bedre. De har ikke kun tænkt på at bygge, men også i brugbarheden bagefter. De har knageme gjort det godt - det er helt sikkert".
Jens Pedersen, indehaver

 

Fakta om projektet

Bygherre: Østjysk Våbenhandel A/S
Entrepriseform: Totalentreprise
Etageareal: 8.700
Byggeår: 2014
Arkitekt: Ginneruparkitekter
Ingeniør: Oluf Jørgensen
BASE Erhverv har gjort et fantastisk stykke arbejde, og samarbejdet har været helt uovertruffet – kan ikke gøres bedre. De har ikke kun tænkt på at bygge, men også i brugbarheden bagefter. De har... Læs mere
Udskriv  

Kurt Kjersgaard Hansen