Biltema, Herning

BASE Erhverv opfører for tredje gang et nyt varehus til Biltema, denne gang i Herning. 

Der udføres fuld sprinkling i hele butikken og lagerområdet.

Ladestationer til elbiler på p-plads

Salgsarealet udføres med svenske granitfliser.

Der er stor sikkerhed i byggeperioden, hvor bygherrens egen sikringsentreprenør opstiller registrering til håndværkere der skal benyttes når entreprenørerne ankommer til byggepladsen og når de forlader byggepladsen. På den måde er der hele tiden styr på hvem der er på pladsen og hvornår.

Biltema kræver at alle deres byggerier skal være så miljøvenlige som mulige, og det skal tænkes ind i alle led - lige fra gulvet, der skal kunne rengøres uden kemikalier, til tyk isolering på taget og bevægelsesstyret LED-belysning. Biltema vil konstant forny sig, så de får endnu flottere og mere miljøvenlige varehuse.

Biltema arbejder altid med lokale byggefirmaer med håndværkere, der kan levere høj kvalitet.

Fakta om projektet

Bygherre: Biltema Danmark
Entrepriseform: TE
Etageareal: 6.500
Byggeår: 2021-2022
Arkitekt: Køge Arkitekterne
Ingeniør: Fjerring A/S
Udskriv  

Óla Jákup Thomassen
Kennet Gregersen