Biltema, Hjørring

 I Hjørring har vi opført et nyt varehus på 6.505 kvm til Biltema.

Den 3. oktober 2020 åbnede detailgiganten Biltema det nye varehus på Frederikshavnsvej i Hjørring.

Byggeriet på Frederikshavnsvej er cirka 6.600 kvadratmeter stort.

Biltemas varehus i Hjørring er det til dato mest klimavenlige og bæredygtige. Den nye bygning er beklædt med hvidt tagpap for at mindske varmedannelsen. Der er installeret intelligent styring til begrænsning af varme- og energiforbruget, samt tidsstyret LED-belysning overalt. Det 300 kvadratmeter store solcelleanlæg på taget leverer en del af strømmen, og selve bygningen opvarmes af et 200 kW jordvarmeanlæg.

Biltema kræver at alle deres byggerier skal være så miljøvenlige som mulige, og det skal tænkes ind i alle led - lige fra gulvet, der skal kunne rengøres uden kemikalier, til tyk isolering på taget og bevægelsesstyret LED-belysning. Biltema vil konstant forny sig, så de får endnu flottere og mere miljøvenlige varehuse.

Biltema arbejder altid med lokale byggefirmaer med håndværkere, der kan levere høj kvalitet.

Fakta om projektet

Bygherre: Biltema
Entrepriseform: Totalentreprise
Etageareal: 6505
Byggeår: 2019-2020
Det er komplekst at bygge et nyt stort Biltema-varehus, så det kræver de dygtigste inden for faget Læs mere
Udskriv  

Allan Ankerbøl
Morten Ljungberg Pedersen