Toprent, Stilling

På nabogrunden til Toprents eksisterende domicil og lager er der i totalentreprise opført nyt kontorbyggeri og tilhørende højlager. Vi berørte stort set hele grundens areal, der er på ikke mindre end godt 30.000 m2.

Erhvervsbyggeriet er opført i glatte hvide elementer på kontorbyggeriet og med mørke elementer på lagerbyggeriet.
I facaden på kontorbyggeriet er der henholdsvis indfældet og påført stålbeklædninger for at tilføre facadeudtrykket mere liv, og samtidig giver det mulighed for skiltning.

Toprent har en ISO 14001 miljøcertificering, hvilket bevirker at de kvartalsvis analyserer følgende områder, for at minimere ressourceforbruget:

- udslip af CO2 i forhold til leverance og øvrig firmatransport (analyse af turplanlægning og brændstofforbrug, belægning på lastbiler, besøgsplanlægning m.m.)
- strøm-, vand- og varmeforbrug
- affald
- andre miljømæssige tiltag som f.eks. papirforbrug

Det samlede etageareal udgør godt 11.000 m2, og udvendigt er der udført tilkørselsforhold til 11 porte, hvoraf de 10 er etableret med slusehuse - altså komplette overdækkede læssebroer med tilhørende porte for adgang til lagerhallerne fra lastbiler/sættevogne.

Det kan også nævnes, at Toprent har valgt at opstille en ladestander ved personbils-parkeringen, således at el-biler har mulighed for opladning på adressen.

 

Fakta om projektet

Bygherre: Kruse Ejendomme DK
Entrepriseform: Totalentreprise
Etageareal: 11.000
Byggeår: 2017
Arkitekt: ATRIO Arkitekter
Ingeniør: Tri-Consult A/S
Mine forventninger er blevet indfriet fuldt ud og lidt til. Fra det øjeblik vi mødtes med BASE Erhverv, var dialogen i øjenhøjde. Man kan næsten blive skræmt over hvor naturligt samarbejdet er... Læs mere
Udskriv  

Kurt Kjersgaard Hansen
Jonas Gaardsted Madsen