Amada, Erhvervsbyvej Horsens

Byggeriet er opført i totalentreprise for K2 Invest, med Amada Denmark A/S som lejer.

Domicilet er opført i glatte mørkegrå sandwich-betonelementer med indbyggede felter der har struktur som bræddeforskalling.

Bygningen er delt op i 3 afsnit:
Indgangen placeret som midte afsnit - markeret med større overdækning – går via vindfang videre til et dobbelthøjt rum i sammenhæng med større gæsteareal/køkken.
Over dette areal er der undervisningslokaler mv.
Så kan man bevæge sig ind i kontordelen der er opført i 2 etager, indeholdende åbne kontorlandskaber, køkkener, toiletter, rengøringsrum, arkiver og mødelokaler.

Til modsatte side af midteafsnittet er der adgang til show- og montagehallen, der er udført med malede vægge og epoxy belægning på gulve.
I hallen er der en frihøjde på 7,6 meter under TTS – tagelementer og der monteres traverskran med en bæreevne på 10 tons

Ved projektering af bygningen har der været fokus på gennemsigtighed. Derfor er der i både facader og indvendige vægge etableret vinduer og glas brandpartier for at opnå en naturlig sammenhæng mellem funktionerne i huset.

I forbindelse med kontordelen er der udført overdækket terrasse med overhængende balkon.

Udenomsarealer ca. 1.800 kvm er projekteret med adskilt tung trafik til hallen og let trafik til parkeringsforhold og adgang til administrationsdelen.
Selve p-arealet er udført som LAR-belægning.

 

Fakta om projektet

Bygherre: K2 Invest
Entrepriseform: Totalentreprise
Etageareal: 1.500
Byggeår: 2023
Arkitekt: RUM A/S
Ingeniør: Arne Elkjær A/S
Byggeprocessen var rigtig god. Der har været meget konstruktiv dialog undervejs, hvor der har været en eminent byggeledelse... Læs mere
Udskriv  

Óla Jákup Thomassen
Jonas Egeskov Jensen
Kurt Kjersgaard Hansen