Speedline, Skanderborg

Nyt domicil – butik, lager, værksteder og kontorer

I partnering har BASE Erhverv as opført et nyt domicil til Speedline A/S og cykelshoppen.dk i Skanderborg. Projektet startede med åben dialog på skitser og i samarbejde imellem bygherre, arkitekter, ingeniør og BASE Erhverv, er huset formet til det endelige projekt.

Huset er et komplekst hus, der huser mange funktioner. I den bagerste del af huset er der to højlagre, vareindlevering og særdepot til diverse kemikalier. I husets front er der på 1. salen kontorer og kantine, samt et indskudt dæk, forberedt til fremtidige kontorpladser. I stueetagen er der udført butik, cykelværksted, motorværksted, samt velfærdsområde til medarbejderne.

Facaden er udført i grå glatte betonelementer med glasbånd af aluvinduer og solafskærmning.

Huset er udført i højt sikringsniveau med sikringsgitre bag vinduerne. På kontorerne er der udført solafskærmning med udvendige screens og vejrstationer. I lagrene er der udført komfortåbning på ovenlys, så også medarbejdere på lagret kan lufte ud i sommerperioden.

Omkring huset er der lavet colocbelægning afgrænset af kantsten. Imellem vareindlevering og butikken er der udført afgrænsning, så kunder og leverancer ikke krydser. Dermed kan der leveres varer i åbningstiden.


Det nye domicil blev afleveret 5 uger før aftalt tid.

 

Fakta om projektet

Bygherre: Speedline/ Bjerre Ejendomsselskab
Entrepriseform: Partnering
Etageareal: 3.539
Byggeår: 2019-2020
Arkitekt: Arkitektfirmaet Frost Larsen A/S
Ingeniør: Arne Elkjær
Byggeprocessen har været rigtig god og tryg hele vejen med ærlighed, troværdighed og gennemsigtighed. Vi har hele tiden haft ro i maven, og sovet godt om natten. Og undervejs på byggemøderne er... Læs mere
Udskriv  

Kurt Kjersgaard Hansen