Eltronic lager 2, Hedensted

For anden gang på tre år udvider BASE Erhverv A/S montage- og lagerkapaciteten for Eltronic. Denne gang udvides lagerkapaciteten med 2.136 m2 samt 25 m2 kontor- og teknik rum som en tilbygning til eksisterende lagerhal.

Lagerbygningen opføres som et traditionelt elementbyggeri med hvide sandwichbetonelementer samt TTS-tagplader med bærende trapezplader. Ved sammenbygningen mod eksisterende hal monteres der kun betonelementer ved TTS-tagpladerne.

Gældende for projektet har været, at BASE har været inviteret med tidligt i processen, hvorved vi har haft mulighed for at komme med holdninger og løsninger i et modspil til arkitekten, ingeniøren samt bygherren. I udførelsesfasen videreføres denne tætte dialog for at højne kvaliteten af byggeriet.

Oplagspladsen foran lagerhallen udvides med 2.640 m2 betonbelægningssten. Desuden forøges parkeringsarealet ved administrationsbygningen med 134 parkeringspladser.

Grundet manglende mulighed for bortledning af regnvand etableres der en faskine i et grøntareal. Dette er også gældende for parkeringsarealet som udføres med en permeabel belægning opbygget på dræn stabil.

 

Fakta om projektet

Bygherre: Techno Ejendomme ApS
Entrepriseform: Hovedentreprise
Etageareal: 2.212
Byggeår: 2019-2020
Arkitekt: Arkitektfirmaet ATRIO arkitekter
Ingeniør: Oluf Jørgensen rådgivende ingeniørfirma A/S
– så byggeriet bygger på en åben dialog helt fra starten. BASE skulle give en pris på basis af en åben projektbeskrivelse. Og i hele processen har vi haft åben kalkulation. Det har hele tiden... Læs mere
Udskriv  

Jonas Egeskov Jensen
Kurt Kjersgaard Hansen