Kampsportscenter, Forum Horsens

BASE Erhverv opfører det nye kampsportscenter ved Forum Horsens. BASE samarbejder på denne sag med SKALA Arkitekter A/S og RØNSLEV Rådgivende Ingeniører. Kampsportscenteret placeres på et græsareal nordvest for eksisterende bebyggelser. Adgangen til centret foregår fra Langmarksvej, hvor der både anlægges gangsti og kørselsbelægning. I tæt nærhed til kampsportscenteret placeres et nyt parkeringsområde. Den nye bygning kommer til at indgå et godt samspil med de eksisterende  bygninger på området. Udefra skal den rå bygning kontrastere den indre energifyldte, glødende kerne. Der er fokus på det akustiske indeklima, da flere kampsportsformer skal samles i kampsportscentret. Bygningen opføres gennemgående i robuste materialer, der både er lette at vedligeholde og er fundamentet for en tidløs arkitektur med lang holdbarhed. Indenfor indrettes centret, udover træningsfaciliteter og omklædning, med afslappede opholdsrum for husets brugere. Det er det tredje byggeri BASE Erhverv opfører i området omkring Parkhallen i Horsens.

Fakta om projektet

Bygherre: Den selvejende institution Parkhallen
Entrepriseform: Totalentreprise
Etageareal: 3.885
Byggeår: 2019-2020
Arkitekt: SKALA Arkitekter A/S
Ingeniør: Rønslev Rådgivende Ingeniører ApS
...det samarbejde der har været omkring udførelsen af de nye haller heroppe over årene, er foregået på et højt fagligt niveau og jeg er også opmærksom på at prisen altid har passet. Læs mere
Udskriv  

Jonas Gaardsted Madsen
Thomas Noes Glud
Klaus Meidahl Højen