Kampsportscenter, Forum Horsens

BASE Erhverv har opført et nyt kampsportscenter ved Forum Horsens. BASE har, på denne sag, samarbejdet med SKALA Arkitekter A/S og RØNSLEV Rådgivende Ingeniører. 

Kampsportscenteret er placeret på et græsareal nordvest for de eksisterende bebyggelser. Adgangen til centret foregår fra Langmarksvej, hvor der både anlægges gangsti og kørselsbelægning. I tæt nærhed til kampsportscenteret er etableret et nyt parkeringsområde. Den nye bygning indgår i et godt samspil med de eksisterende bygninger på området. Udefra kontrasterer den rå bygning den indre energifyldte kerne.

Der er fokus på det akustiske indeklima, da flere kampsportsformer samles i kampsportscentret. Bygningen er gennemgående opført i robuste materialer, der både er lette at vedligeholde og er fundamentet for en tidløs arkitektur med lang holdbarhed. Indenfor er centret indrettet med træningsfaciliteter, omklædning og afslappede opholdsrum for husets brugere.

Det er det tredje byggeri BASE Erhverv opfører i området omkring Parkhallen i Horsens.

 

Fakta om projektet

Bygherre: Den selvejende institution Parkhallen
Entrepriseform: Totalentreprise
Etageareal: 3.885
Byggeår: 2019-2020
Arkitekt: SKALA Arkitekter A/S
Ingeniør: Rønslev Rådgivende Ingeniører ApS
...det samarbejde der har været omkring udførelsen af de nye haller heroppe over årene, er foregået på et højt fagligt niveau og jeg er også opmærksom på at prisen altid har passet. Læs mere
Udskriv  

Jonas Gaardsted Madsen
Thomas Noes Glud