Ringmur, Anstalten ved Herstedvester

PROJEKTBESKRIVELSE:
Anstalten ved Herstedvester under Kriminalforsorgen har indviet en ny ringmur efter 80 år med den gamle. Den nye mur er 725 meter lang og 5 meter høj, og som den eneste af sin art i Danmark er den udsmykket kunstnerisk på den indvendige side. BASE Erhverv Øst as har som erhvervsbyggeri opført den nye mur i hovedentreprise – kort tid efter at have opført en ny portvagt og lagerhal på i alt 825 m2 til fængslet.

Bygherren siger:

"Den nye ringmur er også nytænkende – den har fået et smukt kunstnerisk udtryk, hvor kunstværket ikke er malet på, men indstøbt, integreret i betonen. Det er en efter min opfattelse enestående konstruktion, som BASE Erhverv Øst as sammen med mange andre har opført for Kriminalforsorgen".
Johan Reimann, direktør for Kriminalforsorgen.

"Byggeriet af en ringmur som denne er en meget stor sikkerhedsmæssig udfordring. Tak til BASE Erhverv Øst as for et fantastisk godt samarbejde. Det kan bare ikke gøres bedre".
Per Myrthue, sikkerhedschef på Anstalten ved Herstedvester.

 

Fakta om projektet

Bygherre: Kriminalforsorgen
Entrepriseform: Hovedentreprise
Etageareal: 3.625
Byggeår: 2014
Ingeniør: Niras A/S
Det er en imponerende ringmur på Anstalten ved Herstedvester, og det er glædeligt, at projektet er lykkedes så godt. Det er efter min opfattelse en enestående konstruktion, som BASE Erhverv as har... Læs mere
Udskriv  

Kontakt
Rasmus Mørk
Regionsdirektør, Sjælland
Mobil: 30 66 68 53