Biltema Thisted

BASE Erhverv opfører i 2021 nyt Biltema-varehus i Thisted. BASE havde sidst succes med, at bygge et klimavenligt og bæredygtigt Biltema-varehus i Hjørring, og ser frem til endnu et forrygende samarbejde med Biltema.

Bygningsareal på samlet 7.563m2 fordelt på 166m2 in-situ støbt sprinklertank under jord, 5.162m2 butiksareal, 695m2 café, bistro og kundetoiletter, 1.116m2 lager189m2 personaleområde og teknik, 235m2 teknikrum på 1. sal og derudover 13.120m2 befæstede arealer.

Det samlede matrikelareal er 35.999m2, hvor det resterende areal udføres som vildt græsområde og et regnvandsbassin på ca. 1.300m2.

Jordvarme med 22 sondeboringer på hver 180m i dybden sikrer en bæredygtig opvarmning af huset og ca. 500m2 solceller sørger for strømmen.

Bygningen opføres i betonelementer, TTS med mellemliggende trapezplader og hvid tagbelægning.

Der er fuld sprinkling i hele butikken og lagerområdet.

Ladestationer til elbiler på p-plads

Salgsarealet udføres med svenske granitfliser.

Der er stor sikkerhed i byggeperioden, hvor bygherrens egen sikringsentreprenør opstiller registrering til håndværkere der skal benyttes når entreprenørerne ankommer til byggepladsen og når de forlader byggepladsen. På den måde er der hele tiden styr på hvem der er på pladsen og hvornår.

Fakta om projektet

Bygherre: Biltema
Entrepriseform: Totalentreprise
Etageareal: 6.600
Byggeår: 2021
Arkitekt: Køge Arkitekterne
Ingeniør: Fjerring A/S
Udskriv  

Kennet Gregersen
Martin Henneberg Bech