Brøndby IF klubhus

BASE Erhverv har opført nyt klubhus til Brøndby IF. Projektet indeholder ny tilbygning til det eksisterende klubhus, nyt lager, ny foyer, samt ombygning af de eksisterende omklædningsfaciliteter og facaderenovering af det bestående klubhus. Projektet indeholder yderligere 4 optioner omhandlende tribune overdækning, indgangsportal, udvidelse af balkon samt en overdækning. Dette var muligt at udføre, imens stadion, træningsbaner og det eksisterende klubhus var i drift. Samlet berøres ca. 2150 m2 under tag.

Det nye klubhus skal med de blå facader fremstå som et vartegn i området. Den blå farve er fra BIF's logo og skal danne kontrast til spillernes gule hjemmebanetrøjer.

Facaden mod syd, er primært opført i glas.

Man forventer at huset får et dagligt flow af 900 brugere. Derfor har man retænkt den gamle omklædningsrumstanke, hvor et hold spærrede et helt omklædningsrum. Fremover vil man klæde om i et omklædningsrum, for derefter at tage sine ting med sig og låse dem inde i et skab. Omklædningen efter træning og kamp, vil derfor kunne foregå i et andet omklædningsrum end det man klædte om i da man klædte om første gang. Således er faciliteternes kapacitet optimeret gennem et nytænkt flow.

 

Fakta om projektet

Bygherre: Brøndby Kommune
Entrepriseform: Totalentreprise
Etageareal: 1.568
Byggeår: 2020-2022
Arkitekt: Kjaer & Richter A/S
Ingeniør: DRIAS
BASE Erhverv har været villige til dialog i hele processen, og det har været vigtigt for os... Læs mere
Udskriv  

Kristian Harding Møller
Morten Ljungberg Pedersen