Vi tilbyder

Hovedentreprise eller totalentreprise for erhvervsbyggerier

Hvad er forskellen på entrepriseformerne?

Hovedentreprise

En hovedentreprise omfatter flere af - men ikke alle de ydelser, der indgår i et byggeprojekt. Det vil sige, at vi tager os af fagentreprenørerne, økonomien og selve byggeriet. Som hovedentreprenør har vi det overordnede ansvar for disponering og styring af fagentrepriserne.  

Det betyder, at vi indgår kontrakter med alle fagentreprenører, og at vi har styr på, at de økonomiske rammer for hovedentreprisen ikke skrider. Vi sørger også for, at tidsplanen bliver fulgt, at fagentreprenørernes arbejde koordineres, at erhvervsbyggeriet står færdigt til tiden – og at det selvfølgelig lever op til de kvalitetsmæssige standarder, der er blevet aftalt for byggeriet.

Totalentreprise

En totalentreprise omfatter alle ydelser inden for rådgivning, og alle de repræsenterede håndværksfag. Det vil sige, at vi som totalentreprenør på baggrund af en dialog med dig som bygherre, forestår udvælgelse af rådgivere (arkitekter og ingeniører) og fagentreprenører. Som totalentreprenør varetager vi desuden alle planlægnings- og styringsopgaver lige fra projektering, kontakt til myndigheder samt projekt- og byggeledelse undervejs i alle faser af dit byggeprojekt.  

LAD OS STÅ FOR DIT ERHVERVSBYGGERI

Der er mange grunde til at lade BASE Erhverv as stå for totalentreprisen. Vi har mange års erfaring, og kender alle led i processen. På samme måde har vi et solidt samarbejde med en lang række kompetente samarbejdspartnere i byggebranchen, såvel rådgivere som fagentreprenører. Alt sammen din garanti for, at dit erhvervsbyggeri udføres inden for de aftalte rammer – til den aftalte økonomi og tid. Undervejs sørger vi for en høj grad af åbenhed i både økonomi, materialevalg, arbejdsmiljø mv.

Vores spidskompetencer er totalentrepriser og hovedentrepriser med et højt serviceniveau, hvor vi har stor erfaring inden for mange typer af erhvervsbyggerier.

Ønsker du, at høre nærmere om vores muligheder for at hjælpe dig, så står vores organisation klar til at høre om dine ønsker, behov og ideer for dit fremtidige byggeprojekt.

Mød alle vores specialister i erhvervsbyggerier her!

bubble