Totalentreprenør

Totalentreprenør - vi klarer processen for dig

Med BASE Erhverv as som totalentreprenør for dit erhvervsbyggeri, har du et erfarent hold i ryggen, gennem alle byggeriets faser.

Det gælder fra opstart af projektet med indhentning af arkitekter, ingeniører og øvrige rådgivere. Undervejs indgår vi aftaler med leverandører og fagentreprenører og styrer projektet, økonomien og dets udførelse, indtil det færdige erhvervsbyggeri står klar til aflevering til dig.

Lad os stå for totalentreprisen

Der er mange grunde til at lade BASE Erhverv as stå for totalentreprisen. Vi har mange års erfaring og kender alle led i processen. På samme måde har vi et solidt samarbejde med en lang række kompetente samarbejdspartnere i byggebranchen, såvel rådgivere som fagentreprenører. Alt sammen din garanti for, at dit erhvervsbyggeri udføres inden for de aftalte rammer – til den aftalte økonomi og tid. Undervejs sørger vi for en høj grad af åbenhed i både økonomi, materialevalg, arbejdsmiljø mv.

En totalentreprise omfatter alle ydelser inden for rådgivning, og alle de repræsenterede håndværksfag. Det vil sige, at vi som totalentreprenør på baggrund af en dialog med dig som bygherre, forestår udvælgelse af rådgivere (arkitekter og ingeniører) og fagentreprenører. Som totalentreprenør varetager vi desuden alle planlægnings- og styringsopgaver lige fra projektering, kontakt til myndigheder samt projekt- og byggeledelse undervejs i alle faser af dit byggeprojekt.  

Lad os stå for totalentreprisen

bubble