Kurt Kjersgaard Hansen

Projektchef

Telefon: 76 28 60 02

Mobil : 40 10 61 66

E-Mail: kkh@baseerhverv.dk

Projektchef Kurt Kjersgaard Hansen, 50 år, blev ansat i BASE Erhverv as i 2005 som en af de første medarbejdere. Han er uddannet teknikumingeniør i 1989, i øvrigt som Danmarks yngste hidtil, og har gennemført en lang række udviklings- og lederkurser. Han har været projektleder/projektchef for 56 byggeprojekter med en samlet entreprisesum på godt 1 milliard kr. ekskl. moms. Projekterne spænder bredt, og omfatter fx bilhuse, mange typer halbyggerier, dækcentre, domicilbyggerier, distributionscentre, fabriksbyggeri og forbrændingsanlæg samt butikker og butikscentre for bl.a. COOP, Dansk Supermarked og Q8.

Før Kurt kom til BASE Erhverv i 2005, havde han arbejdet som entreprise-/projektleder i 16 år hos to store og kendte entreprenørvirksomheder. I de første 16 år har Kurt gennemført et utal af større projekter med stort indhold af tunge egenproduktions-aktiviteter. Dette har givet stor erfaring mht. ressource-, tids- og økonomistyring, hvilket Kurt med glæde videregiver til kollegerne.

Aktuelt er Kurt ansvarlig for tre projekter: Halbyggeri for Confac A/S, Randers, lagerbyggeri for Søndergaard og Sønner, Viby J. og Det Grønne Museum, Spor 2 i Auning, som er et magasin for herregårdsmuseet Gl. Estrup. Senest har han afleveret nyt domicil og højlager til Toprent i Stilling samt et nyt bilhus til Selfgarage i Middelfart.