Jeg har faktisk allerede anbefalet BASE Erhverv

Hulvej Skole

Henning G. Jensen, skoleleder på den private Hulvej Skole i Horsens, har fået en ny Multisal (samlingssal) i skolegården på Hulvej og ny Springhal ("Gym House") på Langmarksvej i Horsens – og har allerede anbefalet BASE Erhverv as til en kollega.

Han siger: -Samarbejdet har været fremragende – alt har fungeret, og vi er meget tilfredse med resultatet. Retorikken i byggebranchen er en anden end i skolebranchen. Til trods herfor har vi som lægmænd fået en god, informativ forklaring og instruktion når vi har spurgt "hvorfor gør vi det her?" Det har givet tryghed, og BASE Erhverv as har altid taget sig god tid til at forklare byggeprocessen for os – og altid i en rigtig god tone.

-Jeg synes i særdeleshed, at samarbejdet med projektleder Kurt Kjersgaard Hansen har været fremragende. Vi har diskuteret, og vi har også snakket højt, men er altid "landet" på den gode måde, så vi hver gang har opnået en ren "win-win" situation for alle parter, siger Henning G. Jensen.

-Vi er meget tilfredse med både vor nye samlingssal på Hulvej og vor nye springhal på Langmarksvej. BASE Erhverv as har opført begge projekter næsten parallelt, og jeg vil hellere end gerne gå til BASE Erhverv as igen næste gang, vi skal bygge eller renovere. Jeg har faktisk allerede anbefalet BASE Erhverv as – jeg har således fortalt en kollega, hvor tilfreds jeg er med samarbejdet og resultatet. Så det er absolut positivt, siger skoleleder Henning G. Jensen, Hulvej Skole, Horsens.

-Samlingssalen og Springhallen har også betydet, at vi nu kan tilbyde flere valgfag til overbygningen fra 6. til 10. klasse – bl.a. selvforsvar og håndbold med selvforsvar i Samlingssalen og håndbold i Springhallen. De to nye bygninger giver os ganske enkelt flere muligheder. På gymnastikområdet mærker vi en eksplosionsagtig fremgang. Vi har i dag godt 260 elever på vort opvisningshold, heraf mange flere drenge. Det skyldes uden tvivl den nye springhal, "Gym House", på Langmarksvej. Den har gjort, at vi har fået mindst 100 flere elever på dette område. Og de 260 elever på opvisningsholdet er i øvrigt 10 gange så mange, som da vi oprettede vort tilbud om gymnastikopvisning for 6 år siden.

Skoleleder Henning G. Jensen,
Hulvej Skole, Horsens


Tilbage til kunderne siger