Institutionsbyggerier, der kræver omtanke


Institutionsbyggeri som hovedentreprenør eller totalentreprenørOpførelse af institutionsbygninger kræver bl.a. omtanke for brugervenlighed, imødekommenhed og godt indeklima. Derudover skal der tages højde for både det funktionelle og det æstetiske aspekt, ligesom institutionsbyggerier ofte skal leve op til  nøje fastsatte krav og krævende standarder.

Hørning Idrætscenter, totalentreprise

Eksempler på BASE Erhvervs erfaring med institutionsbyggeri omfatter bl.a. Hørning Idrætscenter, hvor vi har stået for udvidelse af de eksisterende faciliteter. Byggeprojektet består bl.a. af en ny idrætshal, omklædningsrum, fitnesslokaler, multirum og depoter.

Vejlefjord REMEO, hovedentreprise

BASE Erhverv har som hovedentreprenør stået i spidsen for renoveringen af Vejlefjord REMEO - en klinik for pleje og rehabilitering af patienter med behov for respiratorisk support for AGA Linde Healthcare. Her er eksisterende hotelværelser blevet ombygget til sengestuer med fokus på håndtering af patienter med alle dertil hørende faciliteter. Både sengestuer og badeværelser lever op til standarden for et moderne sygehus og patienthåndtering. 

Udvalgte typer af institutionsbyggerier

Læs også om hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste institutionsbyggeri som hovedentreprenør eller totalentreprenør.