Hovedentreprenør - vi tager hånd om dit erhvervsbyggeri


Hovedentreprenør erhvervsbyggeri Solkilde Centret Vejle

Med BASE Erhverv as som hovedentreprenør for dit byggeprojekt tager vi os af fagentreprenørerne, økonomien og selve byggeriet.

Det betyder, at vi indgår kontrakter med alle fagentreprenører, og at vi har styr på, at de økonomiske rammer for hovedentreprisen ikke skrider. Vi sørger også for, at tidsplanen bliver fulgt, at fagentreprenørernes arbejde koordineres, og at erhvervsbyggeriet står færdigt til tiden – og at det selvfølgelig lever op til de kvalitetsmæssige standarder, der er blevet aftalt for byggeriet.

Dine fordele med os som hovedentreprenør

Som bygherre har du selv en høj grad af ansvar og skal fx. indhente alle godkendelser og stå for projektmaterialet. Herefter overtager vi det godkendte projekt, og står for selve udførelsen af opgaven frem til aflevering. Herunder indkøb og styring af fagentreprenører. Undervejes sørger vi for en høj grad af åbenhed i både økonomi, arbejdsmiljø mv.

En hovedentreprise omfatter flere af - men ikke alle de ydelser, der indgår i et byggeprojekt. Det vil sige, at vi tager os af fagentreprenørerne, økonomien og selve byggeriet. Som hovedentreprenør har vi det overordnede ansvar for disponering og styring af fagentrepriserne.  

Det betyder, at vi indgår kontrakter med alle fagentreprenører, og at vi har styr på, at de økonomiske rammer for hovedentreprisen ikke skrider. Vi sørger også for, at tidsplanen bliver fulgt, at fagentreprenørernes arbejde koordineres, at erhvervsbyggeriet står færdigt til tiden – og at det selvfølgelig lever op til de kvalitetsmæssige standarder, der er blevet aftalt for byggeriet.

Udvalgte erhvervsbyggerier, hvor vi har været hovedentreprenør

Læs også om hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste byggeprojekt som totalentreprenør.