Det har været et fantastisk godt samarbejde


Det har været et fantastisk godt samarbejde med BASE Erhverv. Processen var allerede påbegyndt, da jeg tiltrådte den 1. januar 2015, men jeg har deltaget i mange byggemøder i projektet. Tidligere har jeg været med i mange byggeprocesser på offentlige sygehuse. Og gennemførelsen af projektet her på Vejlefjord er sket meget mere effektivt fra BASE Erhvervs side end jeg har været vant til.

Projektleder Martin Kajhøj Johnsen har været meget fleksibel, og altid været til rådighed, ligesom han har været rigtig god til at finde både gode og prisfornuftige løsninger. Så jeg synes faktisk, at det har været en rigtig, rigtig fin proces med en god og åben dialog undervejs.

Og i forbindelse med overdragelsen af byggeriet fik vi udleveret en mappe med kontaktoplysninger på alle leverandører og underleverandører, så hvis der var et eller andet, havde vi deres kontaktdata. Ikke fordi vi har brugt det, men det er rart at vide, hvis man skulle få brug for svar på spørgsmål på et senere tidspunkt.  

Som sygeplejerske og fagperson kunne jeg godt ønske, at ”man” en anden gang, hvis man skal lave sådan noget hospitals-miljøagtigt noget, så også inddrager brugerne tidligt i forløbet. Måske passer rigtig smarte beslutninger fra arkitekten dårligt til arbejdet med patienter. Det er ærgerligt at bruge en masse penge på noget, der kunne være bedre og anderledes. Så husk at spørge dem, der skal bruge det! Er det her smart – eller er det ikke smart?

Det har absolut intet med BASE Erhvervs arbejde at gøre, for jeg har absolut intet at kritisere. Tværtimod har jeg været endda meget glad for samarbejdet både med BASE Erhverv og med arkitekten. Og undervejs har vi da også fået justeret nogle af de ting, som jeg kunne se var forkerte. Martin var altid enormt god til hurtigt at finde en løsning. Og han var også rigtig god til at holde håndværkerne i gang, ligesom han holdt dem op på, at aftaler til enhver tid skulle overholdes.

I projektet har vi været noget begrænset af den eksisterende fysik. Hvis vi skulle bygge helt fra bunden, så ville noget have været anderledes. Men resultatet af arbejdet, synes jeg virkelig er blevet rigtig fint. Det er lykkedes at udnytte det eksisterende optimalt.

BASE Erhverv har i hele processen holdt os opdateret økonomisk. Hvad er tilbuddet? Hvad siger vi ja til? Hvad siger vi nej til? Og hvad betyder det så for økonomien, kvaliteten og resultatet? Økonomistyringen i hele projektet har været meget transparent.

I det hele taget har jeg været glad for Martins tilgang til opgaverne, hvor han altid har sagt ”Her har vi en udfordring, og den løser vi i fællesskab”. Han har været rigtig god til at lytte til os, god til at inddrage os i hele processen på en rolig, kompetent og altid imødekommende måde. Alt i alt er vi meget tilfredse med samarbejdet og resultatet. Det er helt sikkert. Så jeg kan absolut kun anbefale BASE Erhverv til andre.

 

Helle Madsen, chefsygeplejerske, REMEO Vejlefjord