Vi er Great Place to Work Certificeret!

17.05.2022 | Nyhedsarkiv

BASE Erhverv sætter i dag fokus på, at vi er Great Place to Work Certificeret

Det ikke nogen hemmelighed, at vi hos os har stor fokus på fællesskabet og at vores medarbejdere trives på arbejdspladsen. GPTW-certificeringen kan vi takke vores medarbejdere for, der hver dag yder en indsats til at gøre os til en af Danmarks Bedste Arbejdspladser.

Vores seneste trivselsmåling med GPTW blev taget tilbage i efteråret 2021 og BASE Erhverv er stolte af, at have været en del af GPTW de sidste 3 år. GPTW har været med til at skabe vores kulturprofil, men også givet os øget fokus og værktøjer til at forbedre de parametre der har haft behov for det. I takt med udviklingen af vores virksomhed, kulturprofil og medarbejdere har vi fra i år valgt at overgå til GAIS og vi vil gerne sige tak til GPTW for at være med til at sætte spot på vores kultur og trivsel.

Vi har hos BASE Erhverv opstartet vores trivselsmåling hos GAIS i foråret 2022, som står for God Arbejdslyst Index Score. GAIS er baseret på dansk forskning og måler arbejdslyst ud fra de syv vigtigste faktorer for arbejdslyst. Vi tror på, at vi med disse målinger og værktøjer, kan fastholde motivationen og det gode sammenhold. Formålet med denne trivselsmåling er at se hvad vi netop kan forbedre og få værktøjer, så indsigt bliver til handling, for uden vores Basser er der ingen BASE, så tak for jer.

 

 


Klaus Rønslev