Vi er BASE og vi er et Great Place To Work

28.11.2019 | Nyhedsarkiv

BASE Erhverv as vil være den bedste arbejdsplads


BASE Erhverv as, entreprenørvirksomhed med afdelinger i Horsens og Roskilde, vil være branchens bedste arbejdsplads. Et lille firma med store ambitioner, der har kvalificeret sig til certificeringen som et ”Great Place To Work”.


BASE Erhverv as er eksperter i opførelse af erhvervsbyggeri. Og leder byggeprojekternes mange faser fra start til slut. Erhvervsbyggerierne varierer i størrelse og kompleksitet lige fra produktionshaller til kontor-højhuse.

Klaus Rønslev, direktør i BASE Erhverv as, siger: -Det særegne ved kulturen i BASE er vores udprægede holdånd, hvor alle er villige til at gå den berømte ekstra mil for at nå vores fælles mål. Vi oplever et stærkt sammenhold, der er baseret på store grader af frihed, tillid og dialog. Vi tror ganske enkelt på, at glade medarbejdere giver tilfredse kunder.

-Det erklærede mål er at være branchens bedste arbejdsplads i Danmark, og det går BASE Erhverv as efter hver eneste dag. Det skal være sjovt at arbejde i BASE. #VierBASE lyder vores hashtag på de sociale medier. Det betyder, at BASE Erhverv ikke ville være noget uden dedikerede medarbejdere. Ingen medarbejdere - ingen BASE, siger han.

Det skal være sjovt at gå på arbejde, og det er det i BASE. Det viser en nyligt gennemført undersøgelse fra ”Great Place To Work”, hvor 100% af medarbejderne svarer: Alt taget i betragtning mener jeg, at det er et rigtig godt sted at arbejde. Det er den bedste udmærkelse man kan opnå i denne certificering.

Jeppe Brøndahl, byggeleder i BASE Erhverv as, siger: -I en branche som vores, hvor det til tider går meget stærkt, er det rart at kunne få hjælp hvis det er nødvendigt. Og det får man i BASE, både fra kolleger og ledelsen. Man er ikke efterladt til sig selv hvor man ikke kan bunde. Det giver en sikkerhed og ro til at passe både arbejdet og familien.

I Danmark certificerer ”Great Place to Work” løbende gode arbejdspladser, hvor både medarbejdere og ledere finder arbejdsmiljøet godt, og hvor kulturen præges af tillid. Alle certificerede virksomheder er i betragtning til den årlige kåring af ”Danmarks Bedste Arbejdspladser”.


Klaus Rønslev