Tre nye projekter i Skanderborg, Brabrand og Silkeborg

15.01.2018 | Nyhedsarkiv

BASE Erhverv as har siden årsskiftet fået tre nye projekt-aftaler i hus. Med opstart den 15. januar opfører vi  hovedentreprise for Normal et nyt 3.600 m2 kontordomicil i Skanderborg - med aflevering senest den 15. april 2019.

I Brabrand skal vi i totalentreprise for Triscan opføre en ny 3.000 m2 lagerhal. Det er vort andet projekt for Triscan i Brabrand, hvor vi i 2011 også opførte en ny lagerhal på 1.660 m2.

Og for Danfoss i Silkeborg skal vi i totalentreprise opføre en 1.735 m2 lagerhal i tilknytning til og sammenbygning med den eksistsrende bebyggelse. Bygningen udføres som højlager med indvendigt reolsystem og reolsprinkling. Udvendigt beklædes bygningen med facadeplader, der er opbygget på en klimaskærm af sandwich-paneler. Et søjle-bjælkesystem i beton og delvis stål fungerer som det stabiliserende element i huset. I taget monteres 56 stk. ovenlys, der tilkobles nyt ABV/ABA anlæg, der skal fungere sammen med reolsprinkling, slangevindere og 2 stk. brandskydeporte som de brandmæssige tiltag i bygningen. Byggeriet påbegyndes medio januar, og skal afleveres til indflytning til sommer. Opgaven for Danfoss udføres i samarbejde med Ginnerup arkitekter og Rønslev rådgivende ingeniører, Horsens.


Klaus Rønslev