Rejsegilde på udvidelse af Hørning Idrætscenter

30.10.2015 | Nyhedsarkiv

Blot fire måneder efter byggeriets opstart, var der torsdag den 29. oktober rejsegilde på første etape af en udvidelse af Hørning Idrætscenter. Og til marts næste år kan sportsudøverne så tage de nye idrætsfaciliteter i brug. Første etape består af ny idrætshal med fuld kælder/parterre til senere indretning med omklædning, fitnesslokaler, multirum og depoter. Udvidelsen er på 2.400 m2, og fremstår i lyse betonelementer, og den er integreret meget flot ind i det eksisterende, skrånende terræn.

Formanden for forretningsudvalget i Hørning Idrætscenter, Lars G. Jørgensen, sagde under rejsegildet bl.a.: -En stor tak til Kurt og Martin fra vor totalentreprenør, BASE Erhverv for en stor indsats – I har været rigtig dejlige samarbejdspartnere. Og I har været meget tålmodige med især sådan én som mig, der har massevis af andre jern i ilden. Det har været dejligt at arbejde sammen med jer, og jeg er stolt over, at vi er kommet så langt. I dagligdagen har der været mange brugere i centret samtidig med mange håndværkere. Mange af centrets brugere har fulgt processen, og er positivt overraskede over hvor langt vi er kommet – ikke mindst takket være jer og håndværkerne.  

Projektleder Kurt Kjersgaard Hansen, BASE Erhverv sagde bl.a.: -For mere end et år siden begyndte vi med tilbudsarbejdet på udvidelsen, der nu kaldes Hørning Idrætscenter. Og efter en sparerunde kunne vi den 9. april underskrive en aftale, hvorefter det skulle gå hurtigt. Vi skulle færdigprojektere byggeriet og indkøbe entrepriser. Byggetilladelsen kom i hus, og sidst i juni kunne vi så påbegynde arbejdet med den store udgravning. Og her, fire måneder senere, står vi med et hus, hvor I alle sammen kan se, at det nok skal blive til en hal om 4-5 måneder – omkring marts 2016, hvis vintervejret tillader det.

 

Billedtekst:
Lars G. Jørgensen, fmd. for forretningsudvalget i Hørning Idrætscenter.