Praktikanten har ordet

11.01.2021 | Nyhedsarkiv

Praktikant som PQ- og kommunikationsmedarbejder.

Jeg hedder Helena Rahbek og er i gang med min uddannelse som administrationsøkonom hos erhvervsakademiet Dania Horsens. Her fra januar og tre måneder frem har jeg fået lov til at sidde hos Elise Keller ved BASE i Horsens.

I mine to første uger har jeg allerede fået lov til at sidde med garantier, plot, service, samtykkeerklæring, SoMe og meget mere. Jeg har på samme tid fået lov til at være ude og se nogle af de byggepladser hvor BASE er i gang. Heriblandt OK i Viby og Systematic i Århus, dette var både en stor og lærerig oplevelse, at få lov til at komme ud i marken og se hvad det er BASE laver.

Jeg har allerede fået lov til at prøve kræfter med en hel del opgaver og føler mig på samme tid hurtigt hjemme hos BASE Erhverv. Jeg ser derfor frem til hvad de næste 3 måneder hos BASE har at byde på af opgaver, udfordringer og arrangementer. 

 

 

På billedet er jeg på besøg hos OK i Viby, hvor Thomas Glud fortæller mig hvad de er igang med på nuværende tidspunkt, samt hvor langt de er i byggeprocessen. 


Elise Utzen Keller