Nyt butikscenter i Vejle til fem kendte detailbutikker

12.10.2015 | Nyhedsarkiv

For Ballegaard A/S, Vejle skal vi i hovedentreprise opføre et nyt butikscenter på 7.000 m2 inkl. 1.200 m2 underetage på hjørnet af Horsensvej og Solkilde Alle med BILKA som nærmeste nabo.

Vi vandt projektet i konkurrence med fem andre bydende entreprenørfirmaer. Arkitektfirmaet RUM er arkitekter, og Rambøll er ingeniører.

Projektet er økonomisk set det næststørste i BASE Erhvervs historie.

Ballegaard A/S har vurderet, at de nuværende butiksbygninger ikke er tidssvarende til detailbutikker. Det nye og tidssvarende butikscenter giver dels meget bedre synlighed for de enkelte detailbutikker, dels mulighed for at optimere driften.

Det nye butikscenter skal indeholde følgende detailbutikker:
Harald Nyborg
Skousen
BabySam
Jysk
thansen


Jordarbejdet påbegyndes om kort tid (oktober), og første aflevering bliver i august 2016, mens den endelige aflevering af projektet sker ultimo april 2017.

I hele projektperioden skal vi igennem hver entreprise ikke blot én, men to gange. Frem til første aflevering i august 2016 bor Harald Nyborg i det hus, hvor firmaet har til huse i dag, samtidig med at vi bryder alt ned rundt omkring huset. Til august næste år flytter Harald Nyborg så over i den nye bygning, hvor firmaet skal bo permanent. Derefter bryder vi de fraflyttede lokaler ned, og bygger så nyt igen. Vi skal altså igennem alle entrepriserne to gange – vi bryder ned to gange, og vi monterer elementer to gange.

Byggeriet bliver i sandwich-betonelementer med sorte facader. Som en del af projektet skal der anlægges 150 P-pladser.

Vi glæder os meget til at komme i gang med projektet efter en i forvejen god dialog med bygherren, Ballegaard A/S, Vejle.