Midt i frost og vinterkulden skrider det fortsat frem på FTZ-byggepladsen

19.01.2024 | Aktuelt

Midt i frost og vinterkulden skrider det fortsat frem på FTZ-byggepladsen, og vores dedikerede hold gør en fantastisk indsats!

Her er en opdatering på nogle af de spændende projekter, der er i gang:

CRH Concrete A/S og CRH Montage er i fuld gang med at levere og montere betonelementer, mens CSK Stålindustri A/S arbejder på at installere stål til shuttlelageret og stålgitterspær til hallerne.

Morten Friis A/S støber beton, M.J ERIKSSON A/S arbejder på anlægsarbejde i jord og kloak i den sydlige ende af grunden, mens El-Team Vest A/S håndterer strøm, lys og udligninger til fundamentet.

H.J Christensen A/S har hænderne fulde med at installere ledninger i jorden og har lavet brandslanger i hallerne. I administrationen har de lavet brugsvandsforsyning og varme til gulv og radiator.

Rafinor A/S arbejder på at montere trapezplader på shuttlelageret, airteam er ved at grave kølerør ned ved administrationen til ventilationen, og Peab Asfalr A/S er i fuld gang med gulvet i hallerne som en del af første etape med valsebeton.

Vi er stolte af det teamwork og den fremdrift, der sker på FTZ byggepladsen, og vi ser frem til at fortsætte på elementmontagen de kommende uger! 


Daniel Lund Jensen