Bedste resultat nogensinde

24.06.2021 | Nyhedsarkiv

Sammen har vi igen skabt vækst 

Bedste resultat nogensinde efter tre års konstant vækst


BASE Erhverv as, entreprenørvirksomhed med hovedkontor i Horsens og afdeling i Roskilde, har netop afsluttet sit 18. regnskabsår med det bedste årsresultat nogensinde – og med den største omsætning nogensinde efter 3 år med konstant stigende omsætning.


Omsætningen udgør 301 mill. kr. mod 248 mill. kr. året før – eller en stigning på næsten 22 %. Årets resultat før skat udgør 11,6 mill. kr. mod 6,5 mill. kr. året før – altså næsten dobbelt så godt. Siden etableringen har BASE Erhverv as udført mere end 125 projekter med et samlet etageareal på ca. 300.000 m2.

Adm. direktør Klaus Rønslev siger: -Midt i en verdenshistorisk krise har vi haft historisk travlt. Vi glæder os over, at både nye og eksisterende kunder viser os tillid, og fortsat tror på vores evner som specialister i idræts- og erhvervsbyggeri med et videns- og serviceniveau over resten af branchen.

-Travlheden har dog også en bagside – vi imødeser lange leveringstider og mangel på råvarer. Det er udfordringer, der ikke kan undgå at give dønninger i den kommende tid. Ordrebogen har aldrig været større, men da flere leverancer først sker i 2022, forventes det kommende års omsætning og indtjening at ligge på niveau med det netop afsluttede rekordår, siger han.

-Vi er siden etableringen i 2003 vokset fra en lille virksomhed til en solid samarbejdspartner – og opskriften er den samme: Vi bygger på samarbejde, tillid og kvalitet. Derfor vender vores tidligere bygherrer tilbage, når de enten skal udvide eller bygge nyt.

-Både øst og vest for Storebælt har vi præsteret fine byggesager for tilfredse bygherrer. Det kan kun lade sig gøre med dygtige og dedikerede medarbejdere, der alle kender værdien af deres indsats for holdet. Samtidig er det helt essentielt, at alle medarbejdere ved præcis, hvorfor vi er her, og hvad holdets kerneopgave er. Vores filosofi er, at hvis det er sjovt at gå på arbejde, så er det også et sted man har lyst til at være, og så gør man sit bedste for at blive. I årets løb er medarbejderstaben øget med tre til nu 21 topmotiverede medarbejdere – og sygefraværet har i årets løb været 0 (nul) dage, siger Klaus Rønslev.

-Derfor arbejder vi hver dag for at være branchens bedste arbejdsplads. Det fik vi i det forløbne år synligt bevis for, da vi af ”Great Place to Work” blev udnævnt til Danmarks bedste arbejdsplads i byggebranchen, og desuden som landets næstbedste mindre arbejdsplads, set over alle brancher. Med glade medarbejdere følger ganske enkelt tilfredse kunder og en sund bundlinje, siger adm. dir., CEO Klaus Rønslev, BASE Erhverv as.


Klaus Rønslev