BASE Erhverv - skal bygge ny multihal i Stensballe

30.10.2018 | Nyhedsarkiv

BASE Erhverv skal i totalentreprise opføre Stensballe Multihal i Horsens.

I tæt samarbejde med Ginneruparkitekter og Rønslev Rådgivende ingeniører, har BASE Erhverv udarbejdet konkurrenceforslaget om opførsel af ny multihal i Stensballe.

Vi har i planlægningen af multihallen, lagt vægt på at udforme multihallen, så den kan bruges til mere end sport. Multihallen skal dermed både kunne supplere den eksisterende hal og foreningernes aktiviteter - men også lokalsamfundet. Bygningen skal virke åben og indbydende og derfor er der åbninger i facaden og visuelle kig mellem de forskellige zoner indenfor. Bygningen skal med den nye hovedindgang og foyer byde velkommen mod både den nye hal og ikke mindst mod Stensballe by.

BASE Erhverv har den opfattelse, at vi bygger til brugerne i fremtiden. Derfor skal den nye multihal i Stensballe også bygges efter vores kvalitetsoverbevisning, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten- hverken af vores samarbejdsrelationer eller kvaliteten af vores byggeri.

Vi glæder os derfor til det fremtidige samarbejde og den tætte dialog med bygherren Horsens kommune, bygherrerådgiver Vallentin og Haugland og ikke mindst brugergruppen omkring den nye multihal i Stensballe.

Fakta

Multihallen bliver 750 m2 og byggesagen er berammet til at opstarte i det tidlige forår 2019.

For flere fakta omkring den nye multihal i Stensballe, se vores hjemmeside under referencer.


Jonas Gaardsted Madsen