BASE Erhverv as etableret i Køge

26.03.2015 | Nyhedsarkiv

Vi har den 1. februar 2015 åbnet satellit-kontor i Køge for at etablere samarbejder med de mange fagfolk, Køge-området råder over. Salgschef Kasper Løvstrup Nielsen er ansvarlig for kontoret, og det er ham, man møder på kontoret, der er beliggende i Erhvervscentret hos Køge Erhvervsservice på Galoche Alle 15 i Den Hvide By.  

-Det er vort mål at få skabt en solid virksomhed på Sjælland med de helt rigtige folk og samarbejdspartnere. Vi har etableret et stort uformelt netværk af fagfolk med forskellige kompetencer, og vi differentierer altid de håndværkere, vi bruger, afhængig af opgaven. Ved at arbejde på denne måde forenkles processen for både tilbudsgivning og udførelsen af arbejdet, og de dygtigste underentreprenører forbliver samarbejdspartnere i mange år, siger Kasper Løvstrup Nielsen.

-Både den kommunale erhvervsservice og mange innovative virksomheder er repræsenteret i Erhvervscentret i Den Hvide By i Køge - og det netværk er vigtigt, når de bedste fagfolk skal findes. Vi samarbejder med alle faggrupper, også arkitekter og ingeniører, og det er væsentligt for os at have en bred pallette af spidskompetencer i vort netværk, så vi kan imødekomme enhver forespørgsel fra vore kunder, som spænder over mange brancher. Nybyggerier, tilbygninger og renoveringer er alle opgaver, vi meget gerne servicerer vore kunder med, siger Kasper Løvstrup Nielsen.