Butiksbyggerier, der er logistisk optimeret


 Butiksbyggeri for Spar i Hornsyld, udført i totalentreprise

BASE Erhverv har stor erfaring med opførelse af butiksbyggeri. Butiksbyggeri kendetegnes bl.a. ved, at den efterfølgende drift og logistik skal indtænkes fra byggeprojektets begyndelse, så varens vej fra modtagelsen i butikken til den ligger i kundens indkøbspose, fungerer optimalt i det færdige butiksbyggeri.

Solkilde Centret, butiksbyggeri udført i hovedentreprise

BASE Erhverv har i hovedentreprise opført ca. 6.000 m2 butikscenter overfor Bilka i Vejle. Butikscentret er opført i betonelementer og huser JYSK, Skousen, Harald Nyborg, BABY Sam og T. Hansen. De enkelte lejemål har forskellige ønsker og krav til indvendig komplementering men gængse og kendte materialer går generelt igen.

SPAR butik udført som totalentrprise

Et andet eksempel er en ny SPAR-butik i Hornsyld, som BASE Erhverv har opført for KFI Holding a/s. Butikken er opført med et stort salgslokale på 700 m2, kundetoilet, kontorer samt stort lager med teknikrum, flaskerum og frost- og kølerum. Udvendigt er der udført kundeparkering med belægningssten og støjhegn mod naboer, ligesom der er etableret en stor varegård til ind- og udlevering på nordsiden.  

Udvalgte typer af nyopførte butiksbyggerier

Læs også om hvordan vi kan hjælpe dig med dine næste butiksbyggeri som hovedentreprenør eller totalentreprenør.