Bilhuse byggerier med særlige behov


Lagerbyggeri for Super Dæk Service - dækhotel, Glostrup

En gennemtænkt løsning med udstillingsfaciliteter og tilhørende administration, velfærdsfaciliteter og værksted er ofte noget af det, der karakteriserer opførelsen af bilhuse. Værkstederne udløser specifikke myndighedskrav i forhold til arbejdsmiljø og sikkerhed. Her har vi stor gavn af vores erfaring og ekspertise med henblik på udsugningsinstallationer, grave til lifte, trykluft og akustik.

Caripo Biler, hovedentreprise

For selskabet Materielgården har vi som hovedentreprenør opført bilhus med tilhørende administrations- og personalefaciliteter. Huset har bl.a. udstilling i to etager med bilelevator til 1. sal. Indvendigt fremstår bygningen lys med rå betonbjælker og søjler, og dertil er der et stort udvendigt belægningsareal til udstillings- og gæsteparkering.

Mercari Biler, totalentreprise

Med plads til værksted og biludstilling har BASE Erhverv har opført Mercari Biler i Randers som totalentreprise. Udstillings- og værkstedsfaciliteterne er opført i to etager, og indretningen af bygningen er sket i tæt samarbejde med Mercari Biler. I stueetagen er der ekspedition, kontorer, fyrrum, lager og toiletter, mens førstesalen huser spise-, velfærds- og teknikrum samt lager. I forhold til installationer er der i værkstedsdelen udført trykluftsinstallationer, autogas- og svejseudsugning samt ventilationsanlæg.

Udvalgte typer af nyopførte bilhuse byggerier

Læs også om hvordan vi kan hjælpe dig med dine næste bilhus byggeri som hovedentreprenør eller totalentreprenør.