Bedste byggeforløb jeg har været med til

Superbrugsen, Them

Det er det bedste byggeforløb, som jeg har været med til, og jeg har været med til flere i løbet af mine over 40 år i systemet. Byggeriet har kørt lige efter bogen. Det er gået fantastisk, synes jeg, og Kurt og Martin har været rigtig gode til at holde håndværkerne i gang i hele byggeprocessen. På byggemøderne har vi snakket fornuftigt om tingene, og BASE Erhverv har altid fundet en løsning, og handlet hurtigt og konsekvent på det aftalte. Det synes jeg har været så lækkert.

Udvendigt er der bygget 540 m2, og det giver 503 m2 indvendigt oveni de oprindelige 770 m2. Det samlede areal er herefter 1.273 m2. Udvendigt står Superbrugsen nu som en helhed med tre bygninger, der hænger fint sammen. Vi har fået nye, ens gavle, og de gamle kølerør er blevet lagt i jorden ind til butikken, så der er også blevet forskønnet udendørs.

Butikken er fremtidssikret. Vi har ikke fået mere lagerplads, men kan have mange flere varer i butikken. Det er mere rationelt at arbejde i butikken nu – vi sparer en masse tid, så der er helt klart fordele driftsmæssigt. Alt har fået mere plads, og vi har 5-10 nye varer i hver varegruppe. Og vi har opprioriteret økologi helt vildt fra 3 til 10 meter. Frugt og grønt har fået mere plads, slagteren har fået mere plads, og pålæg har fået mere plads, vin har fået mere plads – ja, alt har fået mere plads. Generelt er alt i butikken vokset et par meter, og vi har også fået meget mere ”luft” i gangarealerne. Det er i princippet muligt at køre rundt i en Mascot og handle. Så alt i alt mere luft, mere plads til kunderne og til os, og mere luft til varer.

Kunderne har fulgt byggeprocessen med stor interesse, og 2-3 uger før åbningen sagde mange, at det bliver helt vildt godt. I hele perioden har vor omsætning ikke været under indeks 100, så det er jo fantastisk. Fem-seks håndværkere arbejdede i 14 dage på gulvet med at installere kølere, men vi kørte pænt udenom i hele perioden, og er faktisk stolte og glade for at kunne holde indeks 100.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Kurt og Martin. Og jeg har også kunnet mærke på Sahl arkitekter, der har været vores byggesagkyndige, at det har været et positivt forløb, fordi han spurgte BASE om ikke de skulle finde på noget fremadrettet sammen. Det beviser jo, at han syntes, det har fungeret godt. Det, der har været rigtig godt i hele processen, er at BASE Erhverv har handlet straks når noget skulle gøres.

    

Ole Vinther Jacobsen, uddeler
Superbrugsen, Them

Tilbage til kunderne siger