BASE en kompetent og engageret sparringpartner

Makita Elværktøj Danmark

Beliggenheden var afgørende da vi som den danske filial af Makita Elværktøj, Japan skulle finde den optimale geografiske og logistiske beliggenhed. Erhvervsbyen Horsens Syd sikrer, at vi med få timers transport kan levere fra dag til dag i hele landet. Den centrale beliggenhed ved motorvej E45 og ved flere østjyske havne er også optimal for leverancer til os, der som regel sker med lastvogne eller containere på skibe.

Vi distribuerer dagligt flere hundrede pakker til kunder over hele Danmark. Derfor har vi brug for optimale tilkørselsmuligheder. Og det har vi her i Erhvervsbyen Horsens Syd. Samtidig valgte vi at placere vort domicil på en 15.000 m2 stor grund, som giver mulighed for udvidelser.

Vort danske domicil her omfatter lager, kontorer, showroom og værksted. I byggeprocessen er der kun indgået ganske få kompromisser. Samarbejdet har været meget fleksibelt, og vi har hele tiden i BASE haft en kompetent og engageret sparringpartner, der samtidig undervejs har været særdeles hjælpsom.

Vi er meget glade for vor placering her i erhvervsbyen. Byggeriet er æstetisk og flot uanset der er tale om let industri, kontorer eller servicevirksomheder. Med etableringen af Dansk Plade Team’s nye domicil som nabo, er der kommet endnu mere liv i området.

Flere af vore medarbejdere sætter også stor pris på den bynære beliggenhed – kun 3 kilometer fra Horsens bymidte. Ikke mindst fordi de cykler mellem hjem og arbejdsplads hver dag. Sundhed er således også en gevinst ved den valgte beliggenhed.

Jeg vil på det varmeste anbefale andre virksomheder at etablere sig i Erhvervsbyen Horsens Syd.

Steen Klokker, salgsdirektør
Makita Elværktøj

Tilbage til kunderne siger