Deres rutine og erfaring giver tryghed


Toprent A/S i Stilling ved Skanderborg, en af landets førende virksomheder indenfor salg af professionelle produkter til rengøring og hygiejne, har opført nyt domicil på godt 11.000 etagemeter med BASE Erhverv as som totalentreprenør.

Bygherre, COO Thomas Eskildsen fra det tyskejede Kruse Ejendomme ApS Danmark, siger om samarbejdet:

”Mine forventninger er blevet indfriet fuldt ud og lidt til. Fra det øjeblik vi sammen med vor arkitekt mødtes med BASE Erhverv, var dialogen i øjenhøjde. Klaus Rønslev fra BASE Erhverv præciserede, at firmaet har en transparent tilgang til verden: ”Vi ønsker at skabe transparens”, sagde han.

Det tiltaler mig meget, for begge parter ved udmærket, at man skal have overskud – en sund forretning. I den sammenhæng har BASE Erhverv helt fra starten lagt kortene frem – medarbejderne har virkelig spillet med åbne kort. Og det inspirerer mig altså at arbejde sammen med dejlige, troværdige mennesker om et fælles projekt – et referenceprojekt, som vi kan være stolte af.

Som jeg udtrykte det den dag, vi skrev kontrakt: ”Klaus, du må meget gerne ringe til mig efter afleveringen og spørge, om en ny mulig kunde må komme forbi og se, hvad BASE Erhverv har lavet – som markedsføring. Selvfølgelig må du det, og jeg vil med glæde og stolthed gå ud og fortælle om et meget professionelt forløb fra alle parter i hele projektet”.

BASE Erhvervs projektchef, Kurt Kjersgaard Hansen sætter bestemt en ære i sit arbejde, og han er en yderst kompetent mand, som har inspireret mig yderligere som bygherre til at levere min del af aftalen. Vi har lagt en ambitiøs tidsplan, der forpligter, så jeg har ikke kunnet sidde på hænderne og bruge 1 uge på at besvare spørgsmål. Nej, vi har haft respekt for hinandens tid og arbejdsindsats, hvorfor spørgsmål fra begge sider er blevet stillet og besvaret så hurtigt som muligt.

Samarbejdet med Kurt Kjersgaard Hansen har været uforligneligt. Man kan næsten blive skræmt over hvor naturligt samarbejdet er forløbet. Jeg tror, vi har inspireret hinanden til at gøre dette projekt til en ”rigtig god historie” for begge parter. Og selvom projektet for BASE er i den større ende, har de hele tiden været et skridt foran ved fx at minde om ”husk lige, at…”. Deres rutine og erfaring giver tryghed som bygherre”.

Thomas Eskildsen, COO
Kruse Ejendomme ApS Danmark