• Stor tak til BASE Erhverv for det utroligt gode samarbejde
    Per Aarsleff A/S, Hasselager - Torben Pedersen, værksteds- og logistikchef
  • Det har været et fuldstændig perfekt samarbejde
    SPAR Hornsyld - Torben Jensen, købmand
  • BASE Erhverv kom med den bedste løsning og den bedste pris
    Centrum Pæle A/S, Vejle - Lars Gøttrup Christensen, adm. direktør
  • Jeg kan kun betegne samarbejdet som supergodt
    DLG Østjylland, Hedensted - Tina Thorvil Pedersen, projektkoordinator
  • Vi er faktisk imponerede over BASE Erhverv
    Triscan A/S, Brabrand - Morten Hallum, logistik- og IT-direktør
  • BASE Erhverv har gjort et fantastisk stykke arbejde
    Østjysk Våbenhandel, Hedensted - Jens Pedersen, indehaver

Cookie- og persondatapolitik

Cookielov trådte i kraft den 9. december 2011.

Cookie-lovgivningen:

Cookie-bekendtgørelse - Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr.
Lov nr. 169 af 3. marts 2011 om elektroniske kommunikationsnet og –tjenester. Bekendtgørelsen er udstedt i henhold til Teleloven.
E- databeskyttelsesdirektivet(PDF), 2002/58/EF. Direktiv om databeskyttelse inden for elektronisk kommunikation. Med bekendtgørelsen implementeres artikel 5, stik. 3 i e-databeskyttelsesdirektiv 2002/58/EF, ændret ved direktiv 2009/136/EF.
Direktiv 2009/136/EF, der bl.a. reviderer e-databeskyttelsesdirektivet.
Persondataloven - Lov om behandling af personoplysninger.

Kilde: Erhvervsstyrelsens hjemmeside

Hvad gemmer vi om dit besøg på vores website

Herunder fortæller vi om brugen af cookies på netop vores eget website med en kort beskrivelse samt link til vejledning i, hvordan du sletter cookies og opsætter din computer vedr. cookies.

Formål med brug af cookies på websitet:
Trafikmåling (Intern live webstatestik) Ja
Trafikmåling (Google Analytics) Ja
Annonceafvikling (brugermåling, besøgsfrekvens m.v.) Nej
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering Nej

1. Ejeroplysninger

Dette website ejes og udbydes af:

BASE Erhverv as
Erhvervsbyvej 11, 2.
DK-8700 Horsens
Tlf.: +45 76 28 60 00
E-mail: info@baseerhverv.dk

2. Cookies
Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Se mere specifik info for de enkelte cookies i tabellen her.

2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger, geografi og interesser på vores brugere  for at tilpasse indhold herefter. Se yderligere information i tabellen over de enkelte cookies her.

2.5 Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos BASE Erhverv as, skal du rette henvendelse på info@baseerhverv.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.